TZ: Inline Černošice 2010 aneb Černošické odpoledne na kolečkových bruslích

Typ článku: Sport a tělovýchova

Datum vložení: 25. 07. 2010

Město Černošice připravilo pro vyznavače jízdy na kolečkových bruslích (Inline) již čtvrtý ročník černošické míle.


Akce se uskuteční odpoledne v sobotu 4. září od 13.00 na kvalitním asfaltovém povrchu ulice Zd. Lhoty v úseku od černošické železniční zastávky po ulici Říční. Všichni jste zváni k účasti na volné projížďce ve 13.00 a posléze  v 13.30 i na časovku jednotlivců s názvem Černošická míle.

 

Vyzíváme všechny místní milovníky tohoto sportu ,aby se co míle přihlásili, neboť první tři místní ( černošičtí) závodníci budou odměněni. Bez ochranné přilby se nebude moci závodník postavit na start. Letos už se bude soutěžit ve všech kategoriích. Dítě či senior pro každého se nějaká kategorie najde. Dále se pojede a to od 16.00 na uzavřené trati i O2 InLine Cup. Sraz učastníků a registrace pro oba závody  je v Říční ulici.

 

Kulturní program a občerstvení je zajištěno. Bližší informace získáte na
www.inline-cup.cz/zavody/cernosice/ dále na tel. 251 641 116 nebo 602 200 817, mail: pavel.blazenin@ mestocernosice.cz.

 

Uzavírky ulic 4.9 Inline Černošice


Z důvodu konání inline závodů „ Černošická míle a O2 inline cup“ bude V sobotu 4.9 od 13.00 do 18.00 úplně uzavřena ulice Zdeňka Lhoty od nádraží Černošice po nádraží Mokropsy . Prosíme vás aby jste respektovali dopravní značení a nevyjížděly na závodní trať. Uzavřen bude rovněž železniční přejezd v ulici Školní respektive Říční. U černošického nádraží se bude dát vjet pouze do Kazínské ulice. Od cca 16.00 bude uvolněna Ulice Zd. Lhoty v useku od ulice Topolské ve směru do Černošic.


Dále budou od cca 15.00 uzavřeny ulice Říční, Topolská, Jasmínová , Topolská a Zd. Lhoty pro veškerou dopravu a bude zde platit zákaz stání. Přeparkujte si prosím svá auta mimo závodní trať a v žádném případě nevjíždějte na závodní dráhu. Auta si můžete zaparkovat buď do Šeříkové , Zahradní a části Jasmínové ulice bez možnosti výjezdu nebo do Topolské ulice od křižovatky s ulicí Říční směrem na Mokropsy a uzavírku objet přes Mokropsy. Děkujeme za pochopení.



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.